Uka som var: 51

Juletre

Hei hå! Jeg håper dere alle er mette og blide og fornøyde. Jeg er i gang med juleferiens tredje etappe. Ligger på sofaen i stua hjemme på gården ved havet, ser på havørna som glir avsted foran en pastellrosa himmel. Det er årets siste uke, og jeg kan se tilbake på femtién uker fylte av små og store gleder.

Neste uke tenker jeg å oppsummere året som har vært. Det betyr at dette er det siste uka som var-innlegget i 2017 – for hva kan vel toppe selve julaftensuka?

The Crown

➤ Amaryllisene, svibelen og den vesle julestjerna som fikk bli med meg hjem fra Drivstua, sammen med en stor bukett tulipaner. Svibelen sto i full blomst da juledagene kom – og det er ingenting som lukter mer jul enn dét.

➤ Gode venner som sang jula inn fra scenen på torget en ettermiddag.

➤ Å se The Crown ved kjøkkenbordet, gumlende på en lussekatt, inntulla i tepper og med katten sovende ved siden av meg på benken.

➤ Da jeg og Kari delte en pizza etter å ha kjøpt de siste julegavene, før vi kjørte på glatte veier opp over snøgrensa til førjulskos med gløgg og Snekker Andersen hos Marita.

➤ Å ordne til jul sammen for første gang.

Hvit jul

Nå har jeg tenkt meg ut for å få roser i kinnene mens det enda er dagslys. Deretter skal jeg fortsette juleferien på akkurat samme vis som den har startet – med brettspill og bøker og en episode eller to av The Crown. I morgen bærer det videre på neste etappe av juleferien, gjennom trønderske skoger og snøkledde Dovre og hjem til mamma.

Kos dere videre, og del gjerne noen fine øyeblikk fra deres jul!


Kategorier:

Ett kommentar til “Uka som var: 51”

  1. Akk. Juleferie. Nå skal ikke jeg bringe negativitet, men det ble så kort jul i år. Savnersavner de ekstra dagene på sofaen med tvserier, filmer og en god bok. Jeg tar det igjen i helgene i januar! Nydelige hverdags og julegleder fra deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.