Uka som var: 7

God morgen! Klokka er bare sju, men jeg har allerede fylt på høre på bussen-spillelista mi i mørket og klemt besøket mitt ha det mens det enda var tidlig, tidlig. Nå er kaffen akkurat ferdig på plata, og jeg tenker dette blir ei fin uke, jeg, om enn med en litt trøtt start. Jeg skal fylle word-dokumentene mine med mange ord, gå i teateret og le høyt, spise noen fastelavensboller og røre på lesesalkroppen min så mye jeg kan.

Og forrige uke var også fin, bare se her:

Kristine Graneng

❋ Jeg hadde visst litt bursdag forrige uke også. Som om det ikke var fint nok at de dukket opp i seg selv, så dukket Sanna opp med denne fargerike buketten som gjorde Trondheim litt mindre grå i helga og som passet perfekt i den nye vasen min, og Maren dukket opp med en fin liten plante som jeg håper jeg kan bo sammen med lenge, lenge.

Kristine Graneng

❋ Et par ganger i måneden er jeg hjemme. Mest sitter jeg bare inne på møter eller sover middagslur på sofaen hos bestemor og bestefar mens det enda er lyst, men forrige tirsdag, da var lagt inn et innslag av sjøluft og vind og sauer på formannskapsmøtet og jeg var rimelig tilfreds.

Kristine Graneng

❋ Å gå fra lesesal til lesesal med store bokstabler, bytte bort den lille, mørke kroken min og lampa med snusetikettene med en vindusplass med to hyller og armslag. Plutselig har jeg plass til både biblioteksbøkene, teposene og meg selv, jeg kan følge med på været og alle som går opp mot hovedinngangen og slå av en prat om kildeføring eller serieutroskap eller spørre om noen vil være med ut på en pause når det trengs.

Kristine Graneng

❋ Lat søndag med Noy og en formiddag som ikke inneholdt så mye mer enn en tv-serie og ostesmørbrød. Men i går kveld dro vi ut og så Jackie i salen med de beste setene og peppermyntedrops. Nå drømmer jeg om perleøredobber, perfekt vipp i håret og underkjoler i silke, mens jeg bruker fem minutter ekstra på badet, legger maskara og henger luggen på snei.


Kategorier:

5 kommentarer til “Uka som var: 7”

  1. Jeg liker disse innleggene så godt, de gir meg nesten en slags ro :) Kunne gjerne tenke meg å lese mer om hvordan du jobber/strukturerer hverdagen din som masterstudent. Håper denne uken blir/er fin også :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.