Follow:
Hverdagen

Uka som var: 8

God mandag! Uke 8 var jevnt over ikke så verst – vi så Robin Hood og Rai, Rai i Sherwoodskogen på Trøndelag Teater (som var veldig morsomt, selv om det ikke var så superfantastisk hysterisk morsomt som jeg hadde håpet), masteroppgaven ble noen sider lengre og i helga vant jentelaget i Bezzerwizzer. Og denne uka da? Denne uka har jeg også mye fint plotta inn med rosa tusjpenn i kalenderen. Spennende foredrag om klimapolitikk og om Europa, middager og andre treff. Også en tur hjem når det blir helg.

En liten fugl kviskra meg forresten i øret at det kan være vanskelig å legge igjen kommentarer på innleggene – er det flere som har problemer? Hvis ja, så legg igjen en kommentar og si ifra. Haha, neida. Men send meg gjerne en melding på e-post/instagram/facebook og forklar hva som skjer. Er så hyggelig å høre fra dere, veit dere, så det er fint hvis det fungerer!

Og så noen koselige små hverdagsøyeblikk fra uka som var:

Kristine Graneng

❋ Et titalls e-poster som starter med Dear Sir or Madam og jeg som går og nynner på Paperback Writer resten av uka mens jeg venter på svar. Litt masterspenning i hverdagen.

❋ Bussjåførene som smiler litt ekstra når jeg går på fordi jeg ligner mest på en snømann og bare akkurat klarer å se det gjennom duggete, snøete brilleglass.

Kristine Graneng

❋ Fastelavnsboller. Et lite lager liggende i frysen som bare venter på å bli lagt i ovnen. 100 grader over- og undervarme i ett kvarter, ti minutter i varmluft. Så perfekt sprø mot den myke kremen. Den fastetida får bare være, altså.

❋ Kaffe fra Kaffebrenneriet som smaker litt mer vår enn den jeg har drukket siden desember.

❋ Å finne frem mandelsjokoladen fra Hellas fra bakerst i skapet, ligge sammenkrølla i senga mens jeg dukker litt dypere ned i tysk kultur. Søndagsfølelse.

Kristine Graneng

❋ Lett, lett nysnø i sporene over tunet en onsdagsmorgen.

❋ Hegrene som står alene og helt, helt stille i Bynesfjæra og bare speider utover fjorden.

 

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Lise-Marie

  Nå skal jeg teste om jeg får kommentert lett eller ikke. Det virker som uke 8 var veldig fin!

  February 28, 2017 at 09:23
 • Reply Emilie Aa

  Liker så godt disse innleggene! Takk for at du minner meg på å sette pris på de små tingene :)

  February 28, 2017 at 22:44
 • Reply Luisa - La Mar

  Det virker som en fin uker. Fastelaven er så bra, hehe :)

  March 2, 2017 at 13:11
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.