Uka som var: 41

Kristine Graneng

Ukas øyeblikk

❋ frosten på buskene om morgenene når jeg går til bussen, månen som henger stor og rund på en pastellhimmel, silkemyke solnedganger. Været, altså! Hver eneste dag!

❋ da jeg gikk inn på vaskerommet for å se om vasken var ferdig og maskina peip akkurat da jeg gikk over dørstokken. Hverdagsmagi.

❋ å bake gulrotkake en grå torsdagskveld og å ha fine folk å spise den med

❋ Jonas Alaska. Helt annen stemning enn i München, for det er noe spesielt å møte på noe hjemmefra når man er borte, men jeg blir alltid trollbundet av hvor godt han forteller historier. Dra på konsert hvis dere kan!

❋ bussjåføren fra forrige uke: «Ja, no kjøre vi ut av sentrum, så da vil æ ønsk dåkk all en god fredag!» Finnes liksom ikke grunner til ikke å ønske folk en fin dag <3

❋ kosekveld med tyskjentene, gamle Mgp Jr.-slagere og rosévin. (Kickflipper er min favoritt.)

Ukas gladsak

Dette har dere sikkert fått med dere, men BARNDOMMEN MIN VIL INGEN ENDE TA! Fem nye filmer fra Harry Potter-universet – så fantastisk, fortryllende herlig! (Hvis det betyr fem filmer med Eddie Redmayne, så klager jeg i hvert fall ikke.)

Kristine Graneng

Ukas bra jobba

Jeg var hos frisøren! Det var himmelen etter ei uke på lesesalen da jeg fikk nakkemassasje. Riktignok var det kanskje mest bra jobba av frisøren, men innimellom er det greit å skryte av seg selv for å klare å ta en pause og koble av også.

Dessuten har jeg motstått godteripresset enda ei uke. Bare en halv måned igjen nå!

Kristine Graneng

Ukas kjedelige

Jeg gikk glipp av nordlyset – igjen. Nå kommer det visst ikke like bra nordlys på lenge. (Føler så inderlig med asiatene som drar til Nord-Norge for å se nordlys og blir skuffa!)

Også er jeg så fjern og vimsete for tida. Så typisk når det er mye stress og mye å tenke på. Lørdag dro jeg ned til sentrum, blid og fornøyd fordi jeg skulle besøke Petter, hoppa av bussen tidligere for å gå over Elgeseter bru fordi sola skinte så fint og fordi jeg hadde så god tid – trodde jeg. Jeg hadde stått på bussholdeplassen ti minutter etter at bussen skulle ha vært der da jeg innså at den ikke kom fordi jeg hadde sett feil på ruta. Neste buss gikk sju timer senere. Gråt en skvett ned i skjerfet mitt.

Ukas musikk

Magic – Coldplay. Så fint å gjenoppdage Coldplay etter å ha gitt dem opp noen år.

And if you were to ask me
After all that we’ve been through
Still believe in magic?
Yes, I do
Of course I do

Kristine Graneng

Uka som kommer

I morra skal jeg hjem til Bjugn på formannskapsmøtet, men resten av uka er stort sett fylt med litteratur. Ikke bare pensum – også Trondheim Litteraturfest som starta i dag og har ganske mye bra på programmet, blant annet et foredrag om Angela Merkel på lørdag som jeg tenker meg på. Gleder meg dessuten skikkelig til å se det nye litteraturhuset i Trondheim. Noen av dere som har vært der enda?


Kategorier: ,

11 kommentarer til “Uka som var: 41”

    • Skulle ønske jeg hadde den hver dag, men fra hybelen ser jeg rett inn i en murvegg som for tida er dekt av presenning. Kjæresten min har veldig fin utsikt da, så glad jeg får låne den innimellom.

      • Ah – men så fint at du kan bytte litt på utsikten da. Det gjør kanskje murvegg og presenning litt mer overlevlig(?). God helg til deg :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.