Året som var, del II

August

Kristine Graneng

22. juli: Vær så snill. Nok nå. Om 22. juli i München, da terroren kom så nærme igjen.

50 mål for høsten: Femti punkter som fulgte meg gjennom høsten. Noen har jeg krysset av, andre har blitt stående. En fin høst ble det i hvert fall. Dere får gi meg et hint om dere vil ha en oppdatering på hvordan det gikk.

Den store fjellforelskelsen: Jeg skreiv om ferieturen vår i slutten av juli, etappe for etappe. Dagen vi kjørte gjennom Sveits var den aller fineste. Drømmer meg tilbake til fjellene som enda gir meg sommerfugler i magen.

Harry Potter and the Cursed Child: Også var jeg på reise tilbake til Potter-magien. Nesten som i gamle dager.

Uka som var: 34: I august begynte jeg med ukesresyméene mine, som har forandra seg så smått gjennom høsten men som har vært der hver uke helt frem til juleferien. Uke 34 handla mest om eksamensskriving, et nytt gammelt skrivebord og god kaffe.

September

Kristine Graneng

Seterlørdag på Snåsa: Ei av høstens fineste helger på bursdagsfeiring hos Sanna på Snåsa.

En litt forvirrende lørdag: Da Silje, Kari og Marita overraska med velkommen hjem-middag.

Uka som var: 38: Om det som var ei skikkelig opp-ned-uke, da jeg måtte belage meg på nok en eksamen, men fikk så mange koselige ord og endelig kom meg på skrivekurs.

En guide til München

Oktober

Kristine Graneng

Bjørn Tore og pusen: Portrettfotografering med Bjørn Tore og en liten pus som ville være med.

Ladekaia: Kari og jeg besøkte Ladekaia, spiste kanelsnurrer, drakk kakao og så utover den grønne fjorden.

Om å dra på utveksling: Noen tanker jeg gjorde meg da jeg var på utveksling med en oppfordring om bare å gjøre det hvis du har lyst.

→ Mens det synker inn: En av de fine turen med Petter og Raja i høst, i juletreskogen og med kakao i fjæra.

→ Elgjakt: Og enda en av de fine turene, da jeg endelig fikk være med på elgjakt, kanskje den eneste dagen i oktober som var virkelig ruskete.

November

Kristine Graneng

→ Skrivemåned: Jeg fikk den fantastisk dårlige ideen å delta på NaNoWriMo i den travleste eksamenstida. Men litt skreiv jeg da i det minste.

→ Make America great again: En novemberonsdag som var tung å våkne til.

→ Hvordan overleve eksamen: Mine aller beste tips for å gjøre det bra på eksamen (og til å komme seg gjennom perioden før med passe lave skuldre).

→ Fiskesuppe hos Kari: Da Kari hadde hatt bursdag og diska opp med treretters.

Desember

Kristine Graneng

→ I denne søte førjulstid: Desember kom, og jeg skreiv om sånt jeg ville gjøre før jul.

«Det er så mange steder vi snakker om å reise. Til Italia. Til en gammel industriby i Polen. Langt, langt nord. Men en av de siste helgene i november, da tok vi oss fri begge to og dro til et av fineste stedene man kan ta med seg kjæresten sin – hjem.»
→ En weekendtur hjem

→ Uka som var: 49: Noen av de fineste øyeblikkene fra uke 49.

→ God jul! og et tilbakeblikk på da vi tjuvstarta jula

Og dét var 2016 sett gjennom bloggen. Et så fint og innholdsrikt år. Så mange spennende opplevelser, så mange små øyeblikk som har fått feste seg, selv om det også har vært så vilt stressende til tider. Også har det vært så fint at dere har hatt lyst til å følge meg – enten dere har vært med på hele året eller har kommet til etter hvert – at dere har kommet med tips og oppmuntrende ord. Det er alltid så hyggelig å høre at dere leser, enten dere sier det til meg eller legger igjen en kommentar. Hva har vært deres favorittinnlegg, og hva vil dere lese mer av i året som kommer? Jeg gleder meg i hvert fall til å komme i gang med 2017.

Håper dere alle får en fin inngang inn i det nye året! Stor nyttårsklem.


Kategorier: ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.